წყლის ტექნოლოგია
წყალი წარმოებულია უნიკალური ცივი კარბონიზაციის ტექნოლოგიით, რაც გულისხმობს CO2-ის მოლეკულების შეტანას <3 C° ტემპერატურის წყალში, რაც მის ძალიან წვრილ ბუშტულებად დისპერსირებას (გახსნას) უზრუნველყოფს. ეს უკანასკნელი კი დალევის პროცესს გაცილებით სასიამოვნოს ხდის, არ იწვევს ცხვირში წვას და შებერვას. მისი დაბალი მინერალიზაციის გამო „კობი“-ს წყალი ჩვეულებრივი სასმელი წყალივით კლავს წყურვილს, განსხვავებით საქართველოში არსებული წარმოებული ანალოგებისგან.
საწარმოს გააჩნია საერთაშორისო სერთიფიკატები